Wiosenne menu

Published on by Sufrin

Śniadanie:

 

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTEbNrp6etQMMOZqb_tXZwlPSRDZLTNEUfDRiWBhgJJ_ZhtzSh8MmMl8-94rA

 

Sałatka z burakiem, czerwonej papryki, sezamem.

 

Obiad:

 

http://www.danoneactivia.co.uk/images/activities/jacket-potato-with-homemade-guacamole.jpg

 

Ziemniaki w mundurkach z piekarnika

Ziemniaki NIEOBRANE, ale umyte,
UWAGA - nie wytarte!!;
mieszanka mąki z solą - 2/3 mąki i 1/3 soli.
Każdy ziemniak w tym utaplany.
Na blaszkę na 60-90 minut.

 

Kolacja:

 

http://lh4.ggpht.com/tryingveganism/SFuQDuz2irI/AAAAAAAABjY/ox32N6X9KuI/Bild007.jpg

 

link

 

Żytni chleb z musztardą,

czerwona sałata,

pomidor,

ogórek & papryka.

Published on Menu veg - jadłospis

To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post