Dip z majonezu i kremu z nerkowców

Published on by Sufrin

http://www.adventuresofaglutenfreemom.com/wp-content/uploads/2011/01/DairyCasein-Free-Egg-Free-Soy-Free-Ranch-Dressing.jpg

 

1 filiżanka majonezu roślinnego (ja zrobiłam sojowy)  

1/2 filiżanki kremowego sera z nerkowców  

1/2 łyżeczki szczypiorku 

1/2 łyżeczki natki

1/2 łyżeczki dymki

1/4 łyżeczki czosnku

1/8 łyżeczki Soli  

Mleko, Woda lub mleczko kokosowe 

 

 

  • W dużej misce połączyć wszystkie składniki oprócz płynu i wymieszać dobrze.
  • Jeśli dressing wydaje się zbyt gęsty, można go rozcieńczyć ulubionym płynem.
  • Przykryć i wstawić do lodówki na 30 minut przed podaniem.


 

 

źródło

To be informed of the latest articles, subscribe:

Comment on this post